söndag 23 januari 2011

Motgång och medgång

Dagens motgång tog jag direkt i morse. Söndag morgon är det veckans invägning. Utan frukost i magen och alltid på samma våg. Kunde konstatera att jag gått upp fyra hekto sedan förra veckan...jamen för hundan! Här har jag suttit varenda fikarast och låtit bli fikabrödet trots att det droppat från mungiporna - och så går man upp!

Jag skulle bra gärna vilja bli fem kilo lättare till säsongen är igång. På något sätt tror jag det skulle göra det lite lättare både uppför och på slätan men det vill sig liksom inte riktigt.

På eftermiddagen blev det dagens medgång - cykel. Jag kände mig pigg när jag stack iväg och för en gångs skull stämde det. Benen svarade bra och jag kunde mosa på rätt hyggligt.

Idag tog jag vägen upp på skjutfältet norr om Borensberg. På tavlan som finns när man kör in var det markerat skarpskjutning där jag hade tänkt åka. Det fick bli en annan väg istället -stridsvagnar, pansarvapen och allt annat som de kan tänkas ha leker man liksom inte med.

Vägarna var helt ok idag. Det där lilla snöfallet som kom igår gjorde mest att det blev lite bättre "fäste".


Idag körde jag utan skidglasögon (även om jag saknade dem). Den uppmärksamme läsaren av denna blogg kan se att jag gått med i Örebrocyklisterna också. Som min vän Lena påpekade så är jag numera klubbkamrat med cykelsveriges stilpolis nr 1. Vågar i vart fall inte ha glasögonen norr om Hjortkvarn.


Roade mig med att ta lite actionfoton på vägen hem. När man ser den här bilden undrar man ju vem som kom på den lysande idén att ha vita vajerhöljen på en cyclocross...

Lite GPS-data idag också:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar