måndag 28 januari 2013

86,3 på morgonen

Helgen som varit har jag tillbringat i rörelse.

Började med att åka till Borlänge i lördags morse. Uppstigning kl 5 och sedan 27,5 mil i bilen. Hela dagen i skidbacken och sedan hem igen. Det blir en rejäl genomkörare det!

Liftkö
Jag räknade ut att det var åtta år sedan jag åkte utför. Att kunskaperna satt i fick jag dock bevis för efter första åket när min dotter förvånat utbrast; "du kan ju åka skidor!"

Söndag morgon tänkte jag sova ut. Det tänkte inte min labrador. Hon väckte mig kvart över sex och då var det bara att gå upp och ge henne mat. Efter det blev det invägning. 86,3 kg vilket är 3,1 kg lättare än för knappt fyra veckor sedan - det går åt rätt håll!

Framåt lunch hade temperaturen stigit så pass att jag och Jonas vågade oss ut på en liten cykeltur. Två timmars trampande över slätten och knappt 50 km senare var jag hemma igen. Trött, men nöjd med mig själv.

Nästan så här trött var jag!
Ikväll är jag i Stockholm så då passade jag på att gå på spinning på Friskis & Svettis. Jag tokväggade med tre låtar kvar och det var knappt att jag orkade hålla tramporna igång på slutet. Lite för lite energi i kroppen vilket jag dock i skrivande stund hunnit åtgärda.

Vilodag imorgon - sedan på't igen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar