lördag 31 mars 2012

Cykel och gips

Den här veckan har jag fått till tre dagars pendling. Det ger mig värdefulla mil utan att inkräkta för mycket på livet i övrigt.

Så här kul är det att pendla - eller svider det???
Min nya roll som kombinerad butler/kock/städare/logistikansvarig där hemma tar onekligen en hel del tid. Å andra sidan kan jag inte begära att Kattis ska göra så mycket. Operation av hälsenan och åtta veckor i gips - jag kommer att vara helt slut...

Undrar vad doktorn tänkte när han markerade på knät - kunde blivit opererat där också!
 Tänkte dessutom lägga av med rödtjutet - tog till drastiska åtgärder idag...


Blev lite dåligt med tid till träning idag men efter att ha skjutsat dottern till Borensberg blev det lite lekstuga i skogen med MTB i varje fall. Inte så blött i skogen men lite snö här och var.



Vädret lockade inte till att köra landsväg direkt. Snö och storm är inte så kul. Med Maif-cyklingen imorgon lär det ändå bli 30 mil den här veckan så det känns ok ändå.

1 kommentar:

  1. ag heter Peter Karlsson och är en av deltagarna i Team Rynkeby Stockholm (ett av 17 lag från Sverige och Danmark) som cyklar till Paris i sommar och nu under våren samlar in pengar till Barncancerfonden.
    Alla deltagare har själva bidragit med 15 000 kronor för att alla pengar vi samlar in verkligen ska gå till Barncancerfonden.

    Hjälp oss gärna genom att berätta om oss på din blogg, och länka gärna till vår insamling som finns på: www.barncancerfonden.se/10956

    Länka gärna även till vår Facebook-sida:
    www.facebook.com/TeamRynkebyStockholm2012

    och blogg:
    www.team-rynkeby.se/Blog.aspx?ID=3687

    Läs gärna mer om oss här (pdf)
    http://extranet.team-rynkeby.se/media/files/Team%20Rynkeby%20-%20PR-presentation_14536.pdf

    och på www.team-rynkeby.se

    Kort fakta om Team Rynkeby:
    Team Rynkeby är ett nordiskt välgörenhetsinitiativ som syftar till att samla in pengar till Barncancerfonden i Sverige och Børnecancerfonden i Danmark. 2011 samlade Team Rynkeby in 13 Mkr i kampen mot barncancer.
    Varje sommar i juli cyklar 600 personer från Danmark och Sverige för att stödja barn med cancer och deras familjer. Under året deltar cyklister i olika team för att samla in sponsorpengar och arrangera olika events. Under året tränar även de olika teamen tillsammans som förberedelse inför cykelloppet till Paris.
    Deltagarna i Team Rynkeby Sverige är motionscyklister, kvinnor och män, i alla åldrar med vitt skilda yrken, utbildningar och bakgrund. Deltagarnas olikheter och deras geografiska spridning i Danmark och Sverige gör det lättare för Team Rynkeby att sprida budskapet om insamlingen för barn med cancer och deras familjer.

    Tack för att du hjälper oss i kampen mot barncancer!

    Hör gärna av dig ifall du har några frågor eller undrar över något annat.

    Med vänliga hälsningar
    Peter Karlsson
    radio-peter@bredband.net

    SvaraRadera