lördag 22 maj 2010

Full fart på slätten

I morse vaknade jag vid 7-tiden och gick ut med hunden. Absolut skönaste morgonen hittills i år. Jag blev på bra humör direkt och till och med hunden såg ut att går runt och småle.

Efter lite frukost blev det cykelkläder på för att hinna ta mig in till stan och samlingen kl 10.00 vid IP. Vädret var som gjort för cykling med sol och svaga vindar.

Vid IP blev vi 12 cyklister som dök upp. Eftersom det var två killar från elitlaget som tog täten blev det hårdkörning redan från början. Väl ute ur stan började vi köra kedja och vi lyckades faktiskt få till den riktigt bra. I backen vid Ullekalv sprack den dock i bitar och sedan blev det lite vilda västern ett tag med flera ryck från Rick och Nalle som vi som var lite svagare försökte följa med i så gott det gick.

Efter att ha tankat vatten i Väderstad fick vi så småningom till kedjan igen även om vi gick runt på några stycken medan de övriga satt i "svansen" (vilket är helt ok om man är trött vilket vi alla blir ibland...)

Hemma igen var det bara att summera en toppenrunda. Årets bästa väder och sannolikt högsta snittfart över totalt drygt 13 mil.

På eftermiddagen var jag och hämtade husvagnen hos brorsan. Dags för besiktning igen. Tvätta, städa, putsa - börjar kännas som ett eländigt påhäng... (sorry den var dålig)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar